dilluns, 20 de juny de 2011

PETITES AVENTURES DEL NOSTRE DIA A DIA
La gent ens demana si no ens avorrim aquí tot sols i jo sempre responc que no tenim temps per avorrir-nos..
Avui, després de buscar els nens de l'escola, hem trobat un eixam enganxat en un arbre.L'hem agafat i l'hem posat en una caixa. Un xalet de luxe per unes abelles que buscaven casa. Ja diu la constitució que tots tenim dret a una vivenda digna....

Abelles que t'ensisen amb el seu zumbeig, olor de cera i mel.
Abelles treballadores.
Obrir una caixa es com poder espiar els secrets mes profunds de la natura.
I que millor que poder asavorir el dolç nèctar de les flors de muntanya, mel de casa nostra.
Gracies abelles per aquesta tarda tan meravellosa!!

divendres, 17 de juny de 2011

BIOENERGÉTICA

Pel cap de setmana del 23 i 24 de juliol estem preparant una respiració bioenergética.


Mitjançant la respiració farem un viatge en el nostre interior per a retrobar la nostra energia vital. En aquests temps de canvis cada cop estem més estressats i tensos. Aquesta tensió bloqueja el flux natural de la nostra energia interna. La nostra respiració ens dona vida i també permet sanar el nostre cos i ment. Un viatge molt intens i ple d'emocions on en Rossend ens introduïra i ens guiara.

Ens trobarem a les 10 del mati al poble de Farrera perquè tothom tingui temps d'arrivar. Des dallí qui vulgui pot pujar a peu fent una bonica caminada de 4 km.A la 1 dinarem i desprès a la tarda farem la primera respiració. Desprès del sopar hi haurà una mica de festeta gaudint d'un cel on els estels casi es poden tocar amb la mà. Diumenge durant el mati farem un altra respiració . Desprès de dinar podrem gaudir de la natura i preparar-nos per marxar.

El preu es de 70e tot inclós ( àpats estada i bioenergétiques).
Cal portar sac de dormir, llanterna roba còmoda si pot ser de cotó, una muda de recanvi, una tovallola gran i un llençol per fer la respiració,  un mocador per tapar-nos els ulls i algo d'abric ja que aqui a 1800m fa una mica de fresqueta.