diumenge, 28 d’agost de 2011

DESPERTAR

Obro els ulls, encara es fosc, les estrelles i la lluna brillen en el cel. Comencem a caminar, passes lentes orientades per la llum de la llanterna. Silenci invait per la nostra conversa sobre el sentit de la vida. Arribem a dalt de la muntanya mentre el dia es desperta. Un crit d'alegria en veure l'inmensitat des de dalt de tot i el sol com comença a brillar. El vent xiula pel nostre voltant i en l'horitzó una àliga vola salvatge i lliure. A dalt de tot una rebuda familiar i carinyosa, el nostre petit ramat. Amb cara de felicitat ens saluden carinyosament gaudint del pa sec que portem com a obsequi. Ja comença a fer calor, el sol cada cop brilla amb més intensitat. Comencem el camí de tornada. Saltant i corrent entremig de cabres i ovelles. Un bonic despertar que s'ha de viure perquè no es pot explicar!!!

dijous, 11 d’agost de 2011

DANSA ITINERANT D'ALTA MUNTANYA

Pel cap de setmana del 9 de Setembre l'Associació d' AgroS de la caseta de la coma de Burg organitza un taller de dansa itinerant d'alta muntanya.


T’agrada la natura?, t’agrada la dansa, la creativitat?. Sí és així t’animem a compartir un cap de setmana per la Coma de Burg (Parc Natural de l’Alt Pirineu), coneixent l’entorn amb el nostre cos i els 5 sentits.
Iniciarem el viatge divendres al vespre amb dues xerrades sobre natura i creativitat, i a l’endemà un recorregut a peu (fent nit a les Bordes de Tressó), on realitzarem parades per tal d’escoltar l’entorn i moure’ns en harmonia amb la natura.
Taller a càrrec d'Anna Rubio on gaudirem, a més del taller,d’un menjar ecològic i local, d’un entorn ric i acollidor com és la Coma.

Preu:150€ dos pensions complertes (àpats i allotjament) i taller.
Descomptes per a Socis, residents al Pallars i acompanyants.