divendres, 27 de gener de 2012

A CAVALL

A cavall una forma bonica de viatjar. Tots els que estimem els cavalls i tenim la sort de tenir-ne un sabem el que es cavalcar per la natura en el llom d'aquests elegant animal.
A vegades es molt complicat trobar un lloc per anar de vacances on puguin acollir aquest animal tan gran. A casa nostra també son benvinguts! Tenim un troç de prat ballat amb fil elèctric on passa el riu amb aigua fresca. També disposem de quadra.Per pistes forestals i camins pots venir per la Seu d'Urgell, Andorra, Ars, Farrera, Llavorsi, Montesclado.... o venir amb remolc i fer excursions des d'aqui. Una bonica manera de fer vacances una mica diferents!
Galop, galop...el vent a la cara, sensació de llibertat. Galopant per camins de muntanya deixant un núvol de pols al nostre pas. Ell , jo i la natura...
                                                                                                                                                      Fotografies: Montse Font.


diumenge, 15 de gener de 2012

CLIVIUS MULTRUM

A Tressó tenim el plaer de compartir la nostra vida amb en Clivius multrum. Tot i tenir un nom una mica complicat es un sistema molt senzill de wc sec o wc compostador. Una composició de la paraula "clivius" que en llatí significa inclinat i la paraula "multrum" que en suec significa habitació del compost. El primer clivius va ser dissenyat per un Suec, Rikard Lindström, un professor d'art l'any 1939.

La millor forma de tractar els excrements humans. No embruta l'aigua, no acumula nitrats, no fa pudor, no precisa de cloaques, es 100% ecològic ja que fabrica compost.
Animeu-vos a provar-lo, i qui sap potser en un futur el trobarem en totes les cases!