diumenge, 25 de març de 2012

CURS DE LECTURA I SANACIÓ A TRAVES DE REGISTRES AKASHICOS

El llibre de l'ànima on esta el passat, present i futur
.Aprendre a llegir els registres akashicos i trobar bloquejos i problemes a traves dels cosos subtils i xacres. Sanar i netejar àrees específiques de la teva vida, problemes concrets i aprendre a fer-te revisions regulars i mantenir-te en perfecta salud.
 Aprendre a llegir el registre akashico d'un altra persona i realitzar sanacions com a tècnica terapèutica. Donar un salt evolutiu personal i espiritual.
 Això es el que ens ensenyara en David Topi escriptor, formador i coach el primer cap de setmana de maig; del dia 4 al 6.
Per mes informació i inscripcions: http://davidtopi.com/

dimarts, 13 de març de 2012

SABÓ

Fer sabó es una manera facil i pràctica per a reciclar l'oli de fregir. A la vegada que recuperarem un costum ben arrelat antigament a moltes masies, aprenem un pràctic recurs per reciclar aquell oli usat que, convertit en rebuig, no hem sabut donar-li sortida.
Ens sortira aquell tipic sabó d'abans, el que treia totes les taques més resistents. Tan per la roba com per rentar els plats.

De la mateixa manera podem cuidar del nostre cos. En aquest cas no farem servir l'oli usat sino oli d'oliva, d'ametlla, coco...Convinat amb plantes medicinals i escencies ens sortira una gran gama de sabons pel cos amb diferents propietats.