dilluns, 27 de maig de 2013

COS, DANSA I NATURA

Després d'un hivern llarg i fred ens toca calentar el cos, i que millor que una estada de " cos, dansa i natura " organitzada per moviment creatiu.


Del 21 al 24 de juny, ens cuidarem i compartirem en un paratge natural ben singular. Començarem el dia amb iog...a, i realitzarem un taller de dansa i moviment creatiu.

 
El primer eix comprèn les nocions bàsiques de la dansa contemporània. Començarem amb un escalfament del cos i anirem incorporant el treball postural i l’ús del centre, el treball al terra, de desplaçament i girs. Aquests aspectes els incorporarem en una coreografia final.

El segon eix comprèn el moviment creatiu en l’espai natural. Com influeix l’entorn en els nostre moviment? Quines possibilitats creatives hi trobem? Com incorporar la natura com a vehicle d’expressió? Ens permetrem, doncs, descobrir la dansa en la seva vessant més lliure i creativa.

 

Seran benvinguts els acompanyants. Se’ls facilitaran excursions senzilles (Ermita de Santa Magdalena) o boniques ascensions a cims propers (Salòria, Pic de Màniga).


 Preus (3 pensions completes):
Àpats+ pernoctació borda: 135€
Taller de dansa i moviment creatiu (5 hores dissabte i diumenge):50€
Despertar amb ioga (1 hora diària): 15€
*Nens fins a 12 anys gratuït!   

Caldrà portar roba còmode i d'abric, tovallola, sac de dormir i llanterna.

Per a mes informació contactar amb Anna Rubio:
annarubio@copc.cat
tel. 652214161